Pas tragjedisë që ndodhi mbrëmë në Covid-Qendrën në Tetovë, në një mbledhje të jashtëzakonshme të Këshillit të Komunës, u vendos që në Tetovë të shpallet tre ditë zie.

Kryetarja e Komunës së Tetovës, Teuta Arifi në një dalje për media, bëri të ditur se do të ndihmohen familjet për të tejkaluar këtë situatë. Teksa shprehu ngushëllimet, Arifi tha se shkaqet e kësaj tragjedie do të hetohen deri në fund.

“Jam shumë e bindur që institucionet do të shikojnë të gjitha pistat dhe pasojat janë aq të mëdha dhe duhen gjetur shkaqet e kësaj tragjedie. Ju shpreh ngushëllime familjarëve që kanë humbur familjarët e tyre”, tha Arifi.