NË SHKODËR 2660 MATURANTË QË I NËNSHTROHEN PROVIMEVE. Ashtu si ne te gjithë vendin edhe ne Qarkun e Shkodrës kane filluar përgatitjet per maturën shtetërore.

DAR Shkodër ka treguar për fazën aktuale te përgatitjeve Janë rreth 2660 maturante qe do i nënshtrohen provimeve ne qytetin e Shkodrës. Ne te gjitha gjimnazet sipas Ymerit nxenesit dhe stafi i mësuesve janë njohur me programin e maturës shtetërore dhe kane filluar orët e konsultimeve te cilat i parapergatisin nxenesit per provimet e maturës. DAR Shkodër ka pritshmëri te larta per rezultatet e maturanteve.

[iframe width=”100%” height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/xh-fXP4_-oI?showinfo=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]