“Arrest me burg” per Arlind Tabaku dhe Perparim Shurdhi dha gjykata e shkalles se pare ne Shkoder pasi akuzohen si bashkepunetore ne kamionin me droge qe u kap ne Malin e Zi me 2.6 ton marijuane.

Arlind Tabaku eshte personi i cili i ka gjetur magazinen shoferit te kamionit Elvis Çalik pasi ky i fundit i ka kerkuar nje magazine me qera per te lene fruta perimet ne Lushnje. Perparim Shurdi eshte pronari i magazines qe ia ka dhene me qera shtetasit Elvis Çalik.

Te dy te dyshuarut kane mohuar akuzat ndaj tyre duke thene se nuk kane asnje lidhje me drogen. Nderkohe avokatet mbrojtes te Arlind Tabakut sqarojne se prokuroria kishte zero prova per dy te dyshuarit.

Arlind Tabaku dhe Perparim Shurdhi pasi akuzohen si bashkëpunëtorë në trafikimin e kamionit me droge qe u kap në malin e zi me 2.6 ton marijuanë pak ditë më parë.