PRIORITET KRYESOR RRITJA E KONKURENCËS DHE PAVARËSIA ENERGJITIKE.Nga data 1 janar 2015 Letonia merr nga Italia kryesimin e radhës të Bashkimit Evropian, ndërsa si prioritete të saj kryesore thekson rritjen e konkurrencës dhe punës në pavarësinë energjetike të Bashkimit Evropian.

Kryeministrja e Letonisë, Laimdota Straujuma në takimin me kryetarin e Komisionit Evropian, Jean-Claude Juncker në Rigë theksoi se në mënyrë intensive do të punojë me vendet anëtare dhe Parlamentin Evropian, me qëllim që gjatë gjashtë muajve të ardhshëm të miratohet ligji që do të përforcojë ekonominë evropiane dhe do të nxisë hapjen e vendeve të reja të punës.“Kujdes të veçantë do t’i kushtojmë zhvillimit të konceptit ‘union energjetike dhe përforcimin e pavarësisë energjetike dhe tregun e brendshëm”, tha Staujuma

Artikulli paraprakMIQËSORE, REAL MADRID – MILAN, PSG-INTER
Artikulli tjetërPAS “NORTH ATLANTIC” NJË TJETËR ALARM SOS