MBYLLET VOTIMI NE TE GJITHË QARKUN E SHKODRËS .KUTITË E VOTIMIT PO I DREJTOHEN KZAZ-ËVE.

PROÇESI I SHPËRNDARJES SE KUTIVE ,VIJON NORMALISHT .

Artikulli paraprak19:53- DREJTEPERDREJTE NGA SELIA E PD
Artikulli tjetër21:52 -KANE MBERRITUR KUTITE NGA VELIPOJA, GURI I ZI DHE POSTRRIBA