Kandidati per deputet i Partise Demokratike, qarku Shkoder ka reaguar ne 30-vjetorin e perkujtimit te masakres se 2 prillit ne Shkoder. Ne rrjetin socil “Facebook” ai ka shperndare nje video te fjales se tij te pare ne Parlament ku percjell mesazhin per liri dhe demokraci.

“Popujt që harrojnë të kaluarën e tyre, detyrohen ta përsërisin atë” G.Santayana
Lavdi përjetë dëshmorëve të lirisë dhe demokracisë,
Arben Brocit, Bujar Bishanakut, Nazmi Kryeziut, Besnik Cekës