POSTIMI I BARDH SPAHISE

8 ditë na ndajnë nga dita e ndryshimit të madh për Shkodrën dhe Shqipërinë.
Me kolegë pas takimit me të tjerë kolegë, mjekë të Spitalit të Shkodrës, të gjithë #bashkë nën një moto #ShqipëriaFiton

Helidon Bushati Emilia Koliqi Greta Bardeli Gjoni @izmiraulqinaku Helga Sallaku @xhevdetamuli Irena Shestani Shala