DIBRA: DAR KA MARRË TË GJITHA MASAT PËR ADMINISTRIMIN E PROVIMIT. Rreth 46 mije maturante ne te gjithe vendin pergatiten qe kete te premte ti nenshtrohen provimit te dyte te detyruar ate te gjuhes shqipe dhe letersise nderkaq edhe DAR Shkoder po kryen pergatitjet e fundit per administrimin e ketij provimi ne qarkun e shkodres per rreth 2500 maturante.

Nga ana tjeter Dibra ka treguar se te perfshire ne kete process jane edhe institucione te tjera. Testi do te permbaje 25 pyetje, nga te cilat 13 me pergjigje alternative, qe vleresohen me 1 pike secila dhe 12 pyetje me zhvillim, te cilat vleresohen me 37 pike. Testi vleresohet maksimalisht me 50 pike.

Artikulli paraprakSABRI BUSHATI: MOS VOTONI KLLOUNËT PËR KËSHILLIN BASHKIAK
Artikulli tjetërOPOZITA AKUZON NË KËSHILL PËR RRUGËT DHE PRONAT