25 vite pluralizim, 25 vite tranzicion dhe perpjekje per nje shtet demokratik kane qene ne fokusin e misionit tonight ne ekrainin e Star Plus. I ftuar ne studio, menjehere pas protestes se opozites ne tirane, ka qene nje nga themeluesit e partise demorkatike te shkodres, Liljan Idrizi.

Perballe gazetarit Erzen Koperaj, ai ka risjlle ne vemendje jo vetem krijimin e partise demokratike, por edhe livizjet e para kunder regjimit komunist ne Shqiperi. Por gjate kesaj bisede eshte diskutuar ne lidhje me tranzicionin e sterzgjatur shqiptar, sjelljen e klases politike ne shqiperi keto 25 vite, dhe dritehijet e politikes qe kane shoqeruar te gjithe popullin shqiptar.