Presidenti i Republikës, Bujar Nishani në një takim me studenë dhe pedagogë në 25 vjetorin e rënies së komunizmit së aktet e kohës së komunizmit duhet të hetohen me ligjet e sotme.

Për Kreun e Shtetit edhe pse kanë kaluar 25 vjet, Demokracia është ende një sfidë e madhe për shoqërinë.

Artikulli paraprakZGJEDHJET NË FRANCË, TRIUMFON FRONTI NACIONAL
Artikulli tjetërDAR LARGON MËSUESEN, PRINDËRIT NË PROTESTË