Ndahet nga jeta muzikanti i shquar Kujtim Alija. Dirigjenti i njohur shkodran, organizator për shume vite i festivalit mbarëkombëtaret te femijeve si dhe drejtues i qendre kulturore të femijëve në Shkodër.

Kohet e fundit vuante nga një sëmundje e rende e cila i mori jetën. Kujtim Alija mban titullin Mjeshtër i Madh.