GJIMNAZI PËRMBYLL AKTIVITET E ORGANIZUARA PËR FESTAT E NËNTORIT. Edhe shkolla e mesme “28-Nentori” ne qytetin e Shkodrës i është bashkuar aktiviteteve festive me rastin e 102 vjetorit te panvarsise dhe 70 Vjetorit te Çlirimit te vendit.Nen kujdesin e Drejtorise se shkollës dhe mësuesve nxënesit e kësaj shkolle dhuruan nje aktivitet me kenge,

valle dhe recitime duke treguar keshtu per vlerat qe kjo shkolle ka kultivuar nder vite.Kjo shkolle ka realizuar disa aktivitete ne kuader te festave te nentorit sic ishte krijimi i radios se shkolles, nje konkurs sportiv ne lloje te ndryshme te sportit dhe fituesit u kurorezuan gjate festes nga mesueset e fiskultures dhe drejtoresha Albana Bushati gjithhashtu aktivitete te tjera historike e letrare te cilat u permbyllen me shfaqjen e nxensve.

 

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/H7sRcNDnXmA” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprak“QITJE ME PIATEL” NË SHIRKOË
Artikulli tjetërPANAIRI I SHËNDETIT