SULO: NXËNESIT JANË BËRË MË PROTEKTIVË DHE BASHKËPUNUES .Shkolla 28-nëntori dita ditës po kthehet ne një model për shkollat e tjera sa i takon ambienteve fizike, përtej investimeve nxenesit e kësaj shkolle me nismen dhe financimin e tyre po ndryshojnë ambientet ku kalojne pjesen me te madhe te dites.

Kjo klase me mësuesen e tyre kane gjetur nje menyre alternative per mbrojtjen e ambjenteve fizike dhe rritjen e bashkepunimit mes nxenesve.Nje tjeter investim po kaq i rendesishem qe po ben kjo shkolle me nismen e Drejtoreshes Albana Bushati dhe ndihmen e nxenesve eshte vendosja e grilave ne te gjitha klasat per mbrotje nga dielli po njekohesisht per realizimin e mesimit me video-projektor

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/y5R29GIAnks” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakRREZIKSHMËRI NË SHKOLLAT E SHKODRËS PËR ZJARR
Artikulli tjetërRIKTHEHET GRABITJET NË SHKODËR