AKTIVITET ARTISTIK ME NXËNËSIT ME AFTËSI NDRYSHE. Shkolla 3 dhjetori eshte perfshire nga aktivitetet e shumta tashme ne prag ne fund te vitit shkollor.Femijet me aftesi ndryshe te ketij institucioni jane bere pjese e interpretimeve dhe kengeve nen kujdesin e mesuesve.

Keshtu shprehet drejtorja e ketij institucioni arsimor vjollca jahja e cila vlereson se tepermi pranine e talenteve te shkolles Prenk Jakova dhe drejtorit Anton Kaftalli. Programi artistik solli larmishmerine dhe e kengeve dhe vjershave qe nxenesit sollen per te pranishmit.Ne kete intitucion arsimor mesojne rreth 101 femije me aftesi ndryshe ndaj aktivitete te tilla synojne te percjellin me teper ngrohtesi ketyre vogelusheve ashtu si te gjithe bashkmoshataret e tjere.

Artikulli paraprakZEF HILA GARANTON BANORËT NË ZONËN E SHLLAKUT
Artikulli tjetërTONIN MARINAJ MERR MBËSHTETJEN E BANORËVE NË FSHATIN LOHE