Kreu i Komitetit Mysliman në Shqipëri, Bujar Spahiu ka reaguar në lidhje me ngjarje e rëndë në Velipojë, ku mbetën të vdekur katër persona dhe dy të tjerë u plagosën.

‘Nuk ka asnjë motiv që të mund të justifikojë marrjen e jetës së tjetrit. Profeti (a.s.) ka thënë: “Ndër mëkatet më të mëdha janë: T’i përshkruash Zotit shok, të vrasësh një njeri, mosrespektimi i prindërve.” Ne kemi nevojë për më shumë maturi dhe dashuri për njeriun, nuk ka gjë më të shtrenjtë se jeta e njeriut, atë ka të drejtë të ta marrë vetëm Ai që e jep, Zoti.’- shkruan Spahiu.