GO2 DHE FORUMI SHKODRANË BASHKË DUKE MBJELLUR PEMË. Ne kuader te 5 Dhjetorit, Dites Boterore te Vullnetarizmit, te rinj shkodrane pjese e shoqates GO2 dhe Forumit Shkodrane, kane zgjedhur nje menyre origjanle per tiu bashkuar kesaj dite nderkombetare.

Ato kane mbjellur peme prane Spitalit Psikiatrik te qytetit te Shkodres.Forumi Shkodran, prej disa kohesh eshte pjese e ngjarjeve dhe zhvillimit te qyteti te SHkodres duke qene pjese jo vetem ne ato ceshtje te cilat synojne permiresimin e jeteses se qytetareve te shkodres, por edhe inisitiva sensibilizuese sic ishte kjo e 5 dhjetorit.

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/l4rEo-SLmb8?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakFRESH KONFERENCË PËR IDENTITETIN EUROPIAN
Artikulli tjetërRAMA NË QËNDRËN E GRUMBULLIMIT NË BAJZË