DONIKU: BRENDA DY DITËVE SHESHI DO TË JETË GATI PËR INAUGURIMIN. Punimet per ndertimin e sheshit ku eshte vendosur tashme busti i “5 Heronjve te Vigut” po vijojne me intensitet pasi kane mbetur vetem pak dite nga dita e e inaugurimit me rastin e pervjetorit te 70 te çlirimit te atdheut.Punimet jane ne fazat perfundimtare dhe mendohet qe Brenda dy ditesh sheshi te jete gati, nderkohe ne menyre te vazhdueshme punimet po inspektohen nga drejtuesit vendore por gjithashtu nga drejtoret e institucioneve te Shkodres.

Pritet qe me date 29 nentor sheshi ku jane vendosur “5 Heronjte e Vigut” te inaugurohet nga vete kryeministri Rama. 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/_cJFLm0He4I?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakULET ME DYFISH ÇMIMI I SHERBELËS
Artikulli tjetërDËSHTON PROJEKTI I DIFERENCIMIT TË MBETJEVE