SHKODRANËT, KUNDËR SPOSTIMIT TË TYRE NË VITIN 2008

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/maWmLmzdbCc?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakTIRANA-VLLAZNIA, RIANERI SHKON PËR FITORE
Artikulli tjetërSITUATA E RENDIT DHE SIGURISË NË QARKUN E SHKODRËS