KOSOVË, SHUMICA PËR KORRUPSION DHE TEJKALIM KOMPETENCASH
Inspektorati Policor i Kosovës vetëm në gjashtë mujorin e parë të këtij viti ka ngritur 54 kallëzime penale ndaj zyrtarëve policorë për keqpërdorim të detyrës zyrtare, marrje ryshfeti, rrezikim i trafikut, lëndime të rënda dhe të lehta, si dhe për vepra të tjera penale.

Zyrtarët e IPK-së thonë se janë duke e kryer detyrën e tyre në bazë të misionit që kanë, për të hetuar secilin zyrtarë policorë pa dallim grade, në momentin që thyen ligjin.
Po ashtu, Inspektorati Policor i Kosovës në këtë gjashtë mujor ka trajtuar edhe 52 raste që kanë të bëjnë me fenomenin e korrupsionit të zyrtarëve policorë.

 

 

 

Artikulli paraprakHUMB TRADITA E DASMËS SHKODRANE
Artikulli tjetërGRUEMIRË, INVESTIMET NË INFRASTRUKTURË