Është publikuar lista me emrat e përfaqësuesve të  komisioni të rithemelimit të PD ka që pritet të kandidojnë për zgjedhjet e 6 marsit në bashkinë e Shkodrës . Emrat që përmenden në  këtë listë janë:

1.Astrit Bushati i cili është ish kryetar i PD Shkoder,  si dhe ish deputet ne kohen e ish kryeministrit Berisha

2.Irena Shestani ish drejtore e shendetit publik, dhe njëkohësisht pedagoge në Universitetin e Shkodrës
3. Bardh Spahia ish zëvendes Ministër i Shëndetesise dhe ish deputet i PD, si dhe ka qenë nder më të votuarit në zgjedhjet parlamentare te 25 prillit
4. Irma Kopliku, ish deputete e PD , ish anëtare e këshillit bashkiak Shkoder, si dhe pedagoge ne Universitetin e Shkodrës.

5.Alfred Koçobashi  i cili është ish avokat i popullit në Shkodër , jurist

6.Arben Maliqi  i cili është jurist .

Qendrat e votimit në të cilat do të votohet me 6 Mars janë :

  1. QV1 : Qytet Shkodër
  2. QV2: Velipojë , Dajç , Berdicë,  Ana e Malit (QV  në Berdicë )
  3. QV3 : Rrethina , Postribë , Shalë , Shosh, Pult, Gur I Zi (QV në Rrethina )