Dikur nxënëse dhe mësuese e shkollës “Branko Kadia”, sot, Olimpia Kakarriqi përgjegjëse e fondit Albano-balkaologjik është kthyer në një takim me nxënësit e kësaj shkolle për të folur mbi intelektualët që kontribouan në arsimin shqiptar. Ish- mësuesja e kësaj shkolle tregon më tepër për këtë aktivitet të organizuar.

Puna me fëmijët është gjithmonë kënaqësi dhe emocion tregon Kakarriqi.

Ajo ka një thirrje për nxënësit, që t’I përkushtohen më tepër mësimit dhe leximit.
Nxënësit e pritën me shumë interes këtë takim të organizuar në kuadër të festës së mësuesit

Artikulli paraprakLAJM I MIRË PËR SHPËTIMIN E URËS SË ZOGUT
Artikulli tjetërVLLAZNIA KUALIFIKOHET PAS 120-MINUTASH LOJË