MIQ DHE KOLEG I UROJNË DITËLINDJEN MJESHTRIT TË HUMORIT SHKODRANË

Ne Teatrin Migjeni ne qytetin e Shkodres, ne nje nate festive, trupa e teatrit Migjeni ka uruar per 75 vjetorin e lindjes aktorin e madh te humorit ne Shkoder, GEzim Kruja. Mes interpretimeve te humoristeve dhe kengetareve met enjohur te qyteit te Shkodres dhe me nje salle te tejmbushur te teatrit Migjenit, Estrada e ketij qyteti I ka uruar 75 vjetorin mjeshtrit te humorit, Gezim Kruja. Vete GEzim Kruja, eshte shprehur I lumtur per kete koncert qe I serviri publikut shkodrane. Gezim Kruja, renditet ne pleiaden e humoristeve te medhenj te estrades se Shkodres, duke mbajtur mbi supe me mijera role ne skenen e teatrit Migjeni por ne menyre te vecante ne estraden profesioniste te qytetit te Shkodres.

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/MIhDmG50H0k?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakRAMA NË QËNDRËN E GRUMBULLIMIT NË BAJZË
Artikulli tjetërKOD I RI SJELLJEJE PËR DEPUTETËT