BAZHDARI: TË GJITHË NE BASHKË MUND TË ARRIJMË MË TË MIRËN PËR SHKODRËN. Ne kuadër te festes se 8 Marsit, urimeve për ketë feste nuk I është ndare edhe “Cati Foundation”. Anëtare te këtij fondacioni dhe jo vetëm, janë mbledhur se bashku për të uruar dhe festuar ketë dite të veçante qe vene në piedestal rolin e gruas.

Aq më tepër, qe ky fondacion e ka shembullin e saj, zonjën Keti Bazhdari, e cila edhe ne përshëndetjen drejtuar grave dhe vajzave prezente, vuri në dukje rolin e gruas dhe forcën qe ajo ka për te arritur ndryshimin. Gjate këtij takimi, te anëtareve të CATI Foundation, ne ketë dite kushtuar gruas, u vu ne dukje roli I saj vendimarres ne te gjitha hallkat e shoqërisë, si një rol I patjetërsueshëm që është lidhur ngushte me jetën dhe zhvillimin e saj

 

 

 

 

[iframe width=”100%” height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/VG9FUxNmeug?rel=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprak8 MARSI ËSHTË NJË HISTORI FEMËRORE E GJATË NJË SHEKULLI
Artikulli tjetërLATA: TË MOS DEVIJOHET LUMI RADIKA