ERKOÇAJ: 7 RASTE TË GJOBITJEVE PËR MUNGESË TË HIGJENËS DHE TREGTIM ME QESE
Gjate muajit gusht AKU ka ushtruar kontrolle intensive ne subjektet qe prodhojne e tregtojne produkte brumi ne lidhje me kushtet higjeno sanitare, dokumentacionin dhe tregtimin e ketyre produkteve me ambalazh letre.

Inspektori hilmi erkocaj Erkocaj tregoi per star+ se gjendja eshte permiresuar megjithate ka raste te shkeljes se ligjit.Erkocaj u shpreh per star+ se nga vezhgimet e bera rezulton se rreth 80% e bukes tregtohet me leter.Ligji per zevendesimin e ambalazhit plastik me ate me leter ka hyre ne fuqi qe prej dates 1 shtator te vitit 2012  megjithate ky ligj ende nuk po zbatohet plotesisht ne qytetin e shkodres.

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/2LO485EKb00?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakNIS SERIA A, JUVE DHE ROMA +3
Artikulli tjetërVELIPOJA, MË E FREKUENTUARA