SMAJA: PO BËJMË PËRGATITJET E FUNDIT, FTOJMË PUBLIKUN TË NA NDJEKË. Premiera e komedisë se Oscar wilde “rendesia e të qenit I sinqerte” është drejt përgatitjeve përfundimtare por ndërkohe provat vijojnë intensivisht ne skenën e Teatrit Migjeni.

Vete aktoret kane zbuluar mesazhin qe përçon secili prej personazheve te kësaj komedie. Komedia e Oscar Wilde permes nje humori të holle anglez dhe përmes karaktereve te secilit personazh sjell mesazhin e rëndesisë  së të qenit I sinqerte në jete e mbi të gjitha pasojat e te kundërtës së këtij veprimi.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/SOpQkNUn3m8?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakURDHËR-ARRESTI PËR BOGDANOV
Artikulli tjetërMALTESER, MUNDËSI PUNËSIMI PËR ROMËT