‘Të luash’ me grimin është një nga mënyrat më të këndshme për të rifreskuar pamjen tënde për sezonin e ardhshëm. Rrjetet sociale si Instagram dhe ‘Tik-Tok’, në të njëjtën kohë kanë bërë që tendencat e grimit të paraqiten në mënyra që nuk i kemi parë kurrë më parë dhe të ‘demokratizojnë bukurinë, duke i bërë ato të arritshme për t’i mësuar nga kushdo pa qenë e nevojshme të jenë profesionistë ‘make-up-i’.

1. Vetullat në nuancë të zbardhur dhe pa shumë angazhim. Duket disi e guximshme , por vetullat në nuancë më të hupur dh jo të theksuara janë një trend tashmë.

2. Shkëlqimi, përdorimi i toneve të ndriçime dhe një ngjyrëshe.

3. “Tonet e koraleve kanë qenë të kalueshme vitet e fundit, por këtë vjeshtë ata po bëjnë një rikthim i madh. Një sy koral monokromatik dhe një faqe koralesh mund të jenë kaq të klasit për një piknik fundjave me miqtë tuaj apo edhe për një natë jashtë.”

5. Element bizhuteri në grim, si për shembull gurë të vegjël në sytë

6. Përdorimi i toneve të kafe, dhe sa më natyralë dhe penel i hollë

7. Buzët e kuqe

8. ‘Sy të tërhequr’, os sikurse njihen si “Fox eyes”

9. Penel i dyfishtë