ABCOM, ka sjelle nje pasdite te kendshme per te gjithe femijet ne qytetin e Shkodres. Per disa ore me radhe, femijet e qytetit te Shkodres kaner kenduar dhe kane kercyer ne qender te qytetit te Shkodres, kjo fale angazhimit te Abcom, te cilet kane sjelle animatoret me te mire, duke shperndare edhe shume dhurata per femijet e pranishem.

Abcom, e sjelle kete aktivitet ne kuader te filozofise se kesaj kompanie tashme me emer ne Shqiperi, per te qene prane te gjitha grupmoshave, por edhe duke organizuar aktivitete defryese per te gjithe, e ne menyre te vecante per femijet te cilet kane kaluar disa caste te gezueshme ne qender te qytetit te Shkodres. ABCOM është kompania kryesore në fushën e komunikimeve në Shqipëri dhe provideri i parë, i cili ka zbatuar teknologjinë dixhitale në Shqipëri dhe është Novator dhe lider në ofrimin e shërbimeve të cilësisë së lartë dixhitale, bazuar në teknologjitë më të fundit si: Fiber Optike, ADSL+2, aDSL, Ëireless , karta telefonike, etj Me një shtrirje të gjerë gjeografike dhe gamë të madhe shërbimesh, ABCOM është i angazhuar në plotësimin e kërkesave dhe nevojave nga Korporatat e deri tek klientët familjarë. ABCom është i orientuar në identifikimin dhe zhvillimin e produkteve dhe shërbimeve për të ardhmen, duke u mbështetur mbi zhvillimet më të fundit të teknologjisë botërore.