Modeli i laptopit të Acer me 11” i linjës Chromebook aktualisht është duke u shitur në Amazon për vetëm 94.99. Nëse ju pëlqen sistemi operativ i Google, Chrome OS, atëherë ky laptop preferohet, nëse nuk keni pritje të mëdha.

Madje edhe duket bukur dhe është i lehtë, dhe iu dedikohet studentëve kryesisht. Chromebook ka procesorin e Intel Celeron 2.16 GHz Processor, 2GB RAM, dhe 16GB memorie për dokumente dhe muzikë. Natyrisht se në të nuk mund të punoni me softuerë që marrin shumë hapësirë dhe procesor, por megjithatë mund të jetë shumë i vlefshëm për email dhe punë tjera më të lehta.