NË FOKUS TË STRATEGJISË SË MENAXHIMIT TË BASHKISË EDHE SHËNDETËSIA. Nismes se Malteser dhe Fakultetit te Infermierise per te ofruar falas sherbimet baze shendetesore per gjithe komunitetin ne diten boterore te infermierit iu bashkua edhe kandidatja e PD per Bashkine e Shkodres Voltana Ademi.

Nder te tjera Ademi premtoi mbeshtetje maksimale ne vazhdim per te tilla nisma humanitare ne sherbim te shendetit te popullates. Ofrimi i te tilla sherbimeve per komunitetin eshte nje hap i rendesishem drejt parandalimit te semundjeve te ndryshme ne popullate duke kontribuar keshtu ne rritjen e mireqenies. Nderkaq sektori i shendetesise qofte ne aspektin akademik por edhe te sherbimit do te jete ne fokus te kandidates Ademi per platformen e administrimit te Bashkise se Shkodres.