HARITO: PO TENTOJMË QË TË SJELLIM NJË ADMINISTRATË TË REFORMUAR. 20 milion dollarë përllogaritet dëmi qe I është shkaktuar shtetit shqiptar, nga per padite per shkarkime te padrejta nga puna pas ankimit ne gjykaten administrative.

Nje fakt I tille eshte pohuar nga ministrja e Shteti për Inovacionin dhe Administratën Publike gjate nje takimi me studentë të universitetit te Shkodrës. Nga ana tjetër, ministria garantoi se Qeveria Shqiptare po synon që të reformojë administratën publike ne vend. Ne lidhje me emerimet politike, Harito, hodhi posht se nje gje e tille mund te ndodhe dhe se gjithcka po I nenshtrohet konkurseve. Milena Harito, ishte ne Shkoder ne kuader te nje takimi qe po organizohet ne te gjithe vendin me studente te universiteteve per informimin e studenteve ne lidhje me etapat dhe procesin e reformimit te administrates publike ne Shqiperi

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”https://www.youtube.com/embed/312ipr-C4K0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]