Adoleshenti në shok! Masakrohet nga shokët në Tiranë për lekët e shkollës

Një 17-vjeçar është dhunuar dhe kërcënuar me thikë nga shokët e tij, të cilët kishin synim ti merrnin 1.250 euro, të cilat adoleshenti ai i kishte për të paguar shkollën. Tre agresorët, shokë shkolle me 17-vjeçarin R.Z., janë arrestuar nga efektivët e policisë në kryeqytetit, bëjnë me dije burime nga policia. Ata donin ti merrnin të riut 1.250 eurot, të cilat ia kishte dhënë i ati për të paguar tarifën e shkollës. R.Z. është në vit të parë në një universitet privat.