Kontrolli i Lartë i Shtetit ka kallëzuar penalisht kryetarin e Bashkisë së Belshit, pasi akuzohet për ‘shpërdorim detyre’. Nga auditimi i KLSH, ka rezultuar se kryebashkiaku Arif Tafani ka shkaktuar një dëm ekonomik prej 80 milionë lekë nga tenderat. Kontrolli i Lartë i Shtetit

Kontrolli i Lartë i Shtetit ka kallëzuar penalisht kryetarin e Bashkisë së Belshit, pasi akuzohet për ‘shpërdorim detyre’. Nga auditimi i KLSH, ka rezultuar se kryebashkiaku Arif Tafani ka shkaktuar një dëm ekonomik prej 80 milionë lekësh nga tenderat.

Sipas KLSH, gjatë auditimit janë konstatuar shkelje dhe parregullsi të dispozitave ligjore në fushën e prokurimit publik, kryesisht në përzgjedhjen e procedurës së prokurimi, vlerësimin e ofertave ekonomike duke vepruar me dy standarte vlerësimi, zbatimin e investime etj

Ndërkohë, bashkë me kryebashkiakun janë kallëzuar edhe drjetori i Bujqësisë, përgjegjësi i Urbanistikës, juristja, dy kolaudatorë dhe një mbikëqyrës i punimeve.

Artikulli paraprakVRET DY POLICË E PLAGOS DY TË TJERË , AUTORI MORI PENG DHE NJË GRUA PARA SE TË VRITEJ
Artikulli tjetërARRESTOHET KAVAJASI QË U FILMUA DUKE BËRË VEPRIM TË TURPSHME ME NJË FËMIJË