YVCA DHE FSHATI SOS, TRAJNIME PROFESIONALE PËR PUNËSIMIN E GRAVE.

YVCA ne bashkepunim me fshatin SOS dhe me mbeshtetjen e Sherbimit Social Shteteror  po organizojne disa trajnime profesionale ne kuader te aftesimit profesional te grave per ti hapur rruge punesimit te tyre ne te vijim
Rreth 20 gra filluan sot trajnimin dyjavor per punonjese pastrimi, ne perfundim te ketij trajnimi ato do pajisen me deshmite perkatese te cilat njihen dhe jane miratuar nga ministria e mireqenies sociale. Nderkohe sa do vlejne keto trajnime per punesimin e ketyre grave pritet te shihet ne ditet ne vijim.

 

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/B3d4iCAM_NU?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakPD: ISH VARTËSI I DIKTATURËS SHEF NË M.MADHE
Artikulli tjetërFULLANI 30 MINUTA NË ZYRËN E LESKAJ