PËR INTEGRIMIN NË TREGUN BOTËROR DHE KONKURUESHMËRINË. Agjensia Shqiptare e Zhvillimit te investimeve ne kuader te punes se saj per ndihmesen e bizneseve per integrimin e tyre ne tregun nderkombetar dhe rritjen e kapaciteve e konkurueshmerise ne treg ka organizuar kete te premte nje takim me disa perfaqesues te bizneseve ne Qarkun e Shkodres. 

Ne kete takim u prezantuan skemat e granteve per ndarjen e kostove te hartuara per ti sherbyer ndermarjeve mikro, te vogla dhe te mesme me fokus eksportet. Fondet e prezantuara jane: fondi i konkurueshmerise, i inovacionit, i ekonomise kreative, i subvencionit te kredive per grate sipermarrese dhe fondi ne mbeshtetje te sipermarrjeve te reja.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/s0SM7QqqBQk” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakDËSHTON NISMA PËR PASTRIMIN E QYTETIT
Artikulli tjetërTREGTIMI I QUMËSHTIT