PËR TRE VITE KJO AKADEMIA KA PATUR RRITJE TË KONSIDERUESHME.Akademia Ajax Albania ka organizuar një mbrëmje festive  me të gjithë stafitn teknik, prindërit dhe lojtarët, për festat e fundvitit. Pikërisht për këtë aktivitet kanë folur dhe drejtuesit kryesorë të kësaj akademia. 

 

Kjo akademi po bën pothuasje tre vite që është krijuar dhe është duke njohur suksese të njëpasnjëshme qoftë në rritjen e numrit të lojtarëve pjesëmarrës, por dhe suksese në arritjen  kampionatet ku merr pjesë. Nën drejtimin e Arben Haverit, kjo akademi premton për të tjera suksese në vitet e ardhshme. 

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/8C5DxdsFAP8″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakMAS, NË SHKOLLA JO PSIKOLOGË PA DIPLOMË
Artikulli tjetërMUSTAFA: THAÇI PRESIDENT NË 2016-tën