HASAN: ËSHTË PREMTUAR NGA MENAXHERËT E “GEA SPORT”
Talentet që do të dalin nga akademia e Vllaznisë brenda këtij viti do të testohen tek disa ekipe të huaja.

Kështu ka premtuar përgjegjësi teknik i akademisë së Vllaznisë, Alban Hasani. Ai ka folur më konkretisht për këtë pjesë të projektit të akademisë që është ndërtuar në bashkëpunim me “Gea Sport
Alban Hasani ka pak ditë që është konfirmuar në rolin e përgjegjësit të Akademisë së Vllaznisë. Në rolin e tij, ai ka për dëtyrë të merret me anën teknik të funksionimit të akademisë, duke bërë që çdo gjë të kalojë përmes tij dhe shefit të klubit Armir Grima. Kështu  akademia tashmë ka mbyllur çdo gjë përsa i përket anës së saj administrative, ku mbetet për tu parë në qoftëse vërtetë kjo akademi do të jetë në ato nivele që është thënë.

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/sGrNOdfbuDc?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakVELIPOJA PRET …VJESHTËN
Artikulli tjetërVLLAZNIA MBYLL AFRIMET E FUNDIT