AGJENSIA KOMBËTARE E BREGDETIT GATI PËR SEZONIN VEROR. Agjensia kombetare e bregdetit prej 2 ditesh nga nderrmarr nje aksion per pastrimin e plazhit te velipojes nga inertet.Ky aksion behet ne kuader te ardhjes se sezonit veror I cili me ardhjen e muajit qershor pritet te karakterizohet nga nje fluks pushuesish.per te inspektuar nga afer punen e fadromave ishin drejtues te kesaj agjensie te cilet shprehen se e gjithe realizohet me mbeshtetjen e komandes se forcave te armatosura dhe komunes velipoje.

Aksioni do te perfshije te gjitha zonat bregdetare te shqiperise ndersa drejtues se agjensise kombetare te bregdetit shprehen se pas velipojes puna do te perqendrohet ne dy plazhet e qarkut lezhe ne shengjin dhe tale. Ne planin afatgjate te kesaj agjensie shteterore do te jete asistimi per gjate gjithe sezonit veror me punonjes te perditshem ne terren.

Artikulli paraprakNGRIHET SHTABI I EMERGJENCAVE PËR PYJET
Artikulli tjetërPMNZSH, MUNGESA E HIDRANTËVE NA PENGON PUNËN