HAJRIZI: PROÇESI ËSHTË NË RRUGËN E DUHUR, NJOHJE E DIPLOMAVE SHQIPTARE. Universiteti i Shkodres prej vitesh ka filluar procesin e akreditimit, nderkohe stafet akademike dhe administrata po punojne per plotesimin e standarteve te kerkuara nderkombetare. Pikerisht per te ndihmuar ne punen qe po behet per akreditimin ne Shkoder ishte i pranishem PROF. DR. Edmond Hajrizi .

Ky akreditim pritet te behet nga institucionet nderkombetare. Ne Shqiperi dhe Kosove tashme jane krijuar agjensite e akreditimit te cilat do ndihmojne procesin e njohjes se diplomave te universiteteve shqiptare nderkombetarisht

Artikulli paraprakDEGA E PSIKOLOGJISË PREZANTON “MUZIKA DHE SEMIOTIKA”
Artikulli tjetërMATURANTËT PËRFUNDOJNË PROVIMIN E GJUHËS