Stina e dimrit ka trokitur dhe ju duhet që në gardërobën tuaj të zgjidhni veshjet që do ju ndihmojnë për të qëndruar sa më larg të ftohtit të kësaj periudhe.

Kapuçët janë një ndër elementët më të rëndësishëm për tu mbrojtur nga i ftohti, ndër vite ato kanë zënë një vend të rëndësishëm në gardërobën tuaj. Në foto ju do të shikoni disa nga modelet trend të kësaj periudhe.