Përplasen dy mjete. Një mjet tip Benz ML dhe një autorveture Volkswagen. Nga te dhënat e para mësohet se drejtuesi i mjetit tip Golf me targe TR9316L është në gjendje të rendë shëndetësore. Policia ne vendin e ngjarjes po heton për zbardhjen e rrethanave te aksidentit.

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/kTCAyDfrWUg?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]