Një aksident i rëndë ka ndodhur ditën e sotme në Belluno në Itali. Si pasojë ka mbetur i vdekur një 25-vjeçar shqiptar i quajtur, Endri Zaimi.

Makina e tij është përplasur me një kamion në Ponte nelle Alpi.

Kamionisti ishte duke u kthyer nga puna, ndërkohë 25-25-vjeçari shqiptar ka qenë në makinë me familjen e tij, gruan dhe dy fëmijët.

Zjarrfikësit kanë mundur t’i nxjerrin të aksidentuarit nga makina, por 25-vjeçari kishte vdekur në vend.