Nje aksident ka ndodhur ne fshatin Hot te njesise Rrethina ne Shkoder. Te aksidentuarit kane pesuar lendime te lehta.

Policia eshte ne vendngjarje dhe po heton per te zbardhur shkaqet e plota te ketij aksidenti.

Aksidentet rrugore ne Shkoder jane kthyer ne nje shqetesim dhe vijne kryesisht nga mosrespektimi i rregullave te qarkullimit rrugor.