Nje aksident eshte regjistruar gjate pasdites se ejnte ne vendin e njohur si Kryebushat teksa dy mjete jane perplasur me njera tjetren.

Konkretisht ne kete ngjarje eshte perfshire nje autoveture dhe trailer i tonazhit te larte.Si pasoje mjeti tip veture ka perfunduar  jashte rruges.Sipas burimeve nuk raportohet te kete viktima ndersa shkak eshte bere nje parakalim i gabuar duke sjelle kete aksident i cili ka bllokuar per minuta te tera trafikun ne kete segment.