Një aksident i tmerrshëm ka ndodhur ditën e sotme pranë stacionit Slaviansky Boulevard në perëndim të Moskës.

Autobusi ka dalë nga rruga dhe ka hyrë në metro, duke lënë 4 persona të vdekur, ndërsa të paktën 15 të tjerë janë plagosur. BBC raporton se drejtuesi i autobusit ka humbur kontrollin dhe më pas nuk ka arritur të frenojë