Një aksident i pazakontë ka ndodhur në Serbi. Një qytetar duket se ka humbur kontrollin mbi veturën e tij dhe ka përfunduar në një shtëpi.

Në fakt, mjeti tip Peugeot ka përfunduar në njërën prej dritareve të një shtëpie.

“Unë isha në gjumë, dhe burri im sapo kishte shkuar në shtrat. Në dhomën tjetër flinte vjehrra. Më zgjoi një shpërthim i tmerrshëm. Nuk e dija në atë kohë se çfarë ishte dhe kur shkuam në dhomën e ndenjjes nuk mund ta besonim atë që kishte ndodhur. Vetura ishte pothuajse e tëra në dhomë pasi që vetëm rrotat e pasme mbetën jashtë”, rrëfen e emocionuar Milena Pavloviç.