Aksidentohet 13 vjeçarja në këndin e lojërave, niset me helikopter drejt Tiranës

Një vajzë 13 vjeçare është aksidentuar ndërsa ishte duke luajtur në këndin e lojërave në Bulqizë. Sipas njoftimit të Ministrisë së Brendshme, vajza është lënduar nga makina që drejtonte. Menjëherë pas ngjarjes 13 vjeçarjes i është dhënë ndihma e parë në spitalin e Bulqizës dhe më pas është dërguar me urgjencë me helikopter për në spitalin e Traumës në Tiranë. Vajza 13 vjeçare ishte duke luajtur tek makinat me korent, dhe ka dëmtuar këmbën në pistë.