Një makinë e Policisë së Shtetit është aksidentuar tek Mbikalimi i Rinasit dhe dy punonjësit e Policisë brenda saj janë lënduar.

Nuk dihet arsyeja sesi makina e ka humbur kontrollin dhe është përplasur em bordurën e autostradës.

Efektivët janë dëmtuar lehtë, ndërsa makina ka dalë jashtë funksionit dhe është tërhqur me karrotrec.