BASHA: AKSIONI PËR TË FSHEHUR RRITJEN E ENERGJISË ELEKTRIKE.Partia Demokratike ka akuzuar qeverinë se aksionin e nisur për të ndëshkuar gjithë vjedhësit po e përdor për të fshehur rritjen e çmimit të energjisë elektrike.

CNë një tryezë me grupet e interesit për çështjen e çmimit të energjisë, kryetari i PD-së, Lulzim Basha tha se qeveria ka dështuar me menaxhimin e sektorit të energjisë.Numri një i demokratëve tha se Rritja e çmimit të energjisë është çmimi i dështimit të kësaj qeverisë.Ai kërkoi amnisti të faturave të vendosua nga CEZ dhe mos rritjen e energjisë. Basha tha se duke rritur investimet në këtë sektor nuk do të rritet çmimi i energjisë.

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/5j7fW3wbMyQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakKONKURS PIKTURE PËR LIQENIN E SHKODRËS
Artikulli tjetërGUVERNATORI, POLITIKA NË PRESIDENCË