Pas aksionit te marre rreth 2-jave me pare nga kryetari bashkisë M.Madhe Tonin Marinaj per pastrimin e hapësirave publike nga banoret e M.Madhe u cilësua si një nisme e suksesshme te pastrimit te hapësirave publike, e vetmja pjese e cila i është kthyer normalitet te mëparshem ne qendren e qytetit te Koplikut.

Ku eshte kthyer perseri ne nje zone per tregtaret ambulant dhe parkimin e motorrave ku sipas kryetarit te bashkis Tonin Marinaj kjo do jete lulishtija e qyteti por per momentit vazhdon te mbetet thjesht nje zone parkimi per motoçikletat dhe zone per shitësit ambulant.