LUKA: DUHET NDRYSHIM I LIGJIT PËR FUNKSIONIMIN E TEATRIT. Trupa e aktoreve dhe regjizori i komedisë “Rendesia e te qenit i sinqerte” janë pritur kete te marte ne Bashkine  e Shkodrës nga kryetari Luka per ti vlerësuar e pergezuar per suksesin e tyre ne festivalin e komedisë ne Presheve. 

Për vlerësimin monetar te aktoreve  Luka u shpreh se ka mungese fondesh dhe nevojitet ndryshimi i ligjit për funksionimin  e teatrit. Aktoret dhe regjisori kane marre mbështetjen e kryetarit Luka për te vijuar ne rrugën e tyre te suksesit

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/uNje6yz5GiY?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakBASHKIA I BINDET INSPEKTORIATIT TË MJEDISIT
Artikulli tjetërSHFAQJE CIRKU PËR FËMIJËT E SHKOLLAVE